2 Day Diet Pills
meizitang botanical slimming

Moş Crăciun la firmă

Moş Crăciun la firmă şi la grădiniţă

Un Mos Craciun asa cum ni l-am dorit toti cand eram mici, si poate, asa cum ni-l dorim si acum. Un Mos Craciun cald, vesel, sfatos si zambitor. Un Mos Craciun in bratele caruia copii sa se urce sfiosi, iar adultii sa se simta iar copii. Un Mos Craciun cu mare experienta de viata si costum impecabil.
Un Mos Craciun adevarat pentru sarbatori frumoase!

In preajma sarbatorilor de Craciun, Mos Craciun organizeaza petreceri de craciun pentru copii cu Alba ca Zapada, Craiasa Zapezii, craciunite, in firme, hoteluri, pensiuni, petreceri ce vor avea ca invitat special pe Mos Craciun. Mos Craciun va aduce daruri si va da sfaturi fiecarui copil invitat la petrecerea de Craciun. Organizam petreceri de Craciun chiar si acasa la voi!

Mos Craciun le va cere copiilor sa-i spuna poezii sau cantecele si cat de cuminti au fost in anul care a trecut dupa care le va da sfaturi pentru anul ce urmeaza, asa cum ii sta bine unui Mos Craciun batran si intelept. Inchiriere Mos Craciun si organizare petreceri de Craciun pentru copii.

Cu o experienta vasta in organizarea de evenimente corporate si petreceri pentru copii, avem o oferta diversificata si completa de servicii si programe de animatie la petrecerile de craciun. Pentru petrecerea de Craciun organizata in companii, gradinite, hoteluri, firme sau acasa solicitati o oferta personalizata si echipa noastra va pregati un program de petrecere adaptat nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Organizare evenimente corporate si petreceri de craciun pentru copii cu programe de animatie si divertisment personalizate. Inchiriere Mos Craciun, craciunite, reni, Alba ca Zapada, Craiasa Zapezii la petrecerile pentru copii organizate cu ocazia sarbatorilor de craciun.

Pachet Simplu

Moşul…………………..convenabil pentru un actor profesionist

Pachet Compus

Moşul împreună cu ajutoarele:

  • cu 1 spiridus…………………………..acceptabil
  • cu Crăciuniţa………………………destul de ieftin
  • cu cor de colindători………..pret pentru profesionisti
  • cu sonorizarea Moşului…………….pretul pietei
  • clown………………………………pretul pietei
  • Scamator/Magician……………ceva mai scump
  • face painting……………………….pretul pietei
  • cu baloane……..pretul pietei

Pentru diferite conditii de plata, preturile pot fi negociate substantial!

Nu ezitati sa ne contactati!

Manager Polul Nord 0744.505.001

E-mail

Comenzi pentru Moş Crăciun:

moshcraciun0@gmail.com